LUNI-VINERI

09:00-18:00

NE POTI CONTACTA

+407 40 273 552

BUCURESTI, ROMANIA

Strada Levantica nr. 69

Teren sintetic

Amenajam: stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private, la standarde inalte de calitate. Unic distribuitor pe Romania, cu o gama larga de Gazon Sintetic din import.

Serviciile oferite de noi s-au situat in ultimii ani in fruntea industriei amenajarilor suprafetelor sportive din Romania, acest lucru permitandu-ne sa fim in permanenta la curent cu orice schimbare ce a avut loc in acești ani precum si a ne adapta serviciile in consecinta. Acest lucru a insemnat ca proiectele noastre sunt intotdeauna dezvoltate in conformitate cu cele mai inalte performante si tehnologii in sport, ceea ce le face cele mai bune de pe piata.

Noi intelegem ca aceste proiecte necesita o planificare si o dezvoltare atenta si sunt adesea legate de unele investitii semnificative. Complexitatea lor determina ca acestea ar trebui sa fie efectuate de o companie profesionista in amenajarea suprafetelor sportive, asigurand, prin urmare satisfactia clientilor nostri.

Utilizam cele mai bune materiale pentru proiectul dumneavoastra si vom folosi expertiza noastra pentru a va oferi o baza sportiva care va imbunatati performantele utilizatorilor sai ori de cate ori o vor folosi si care va continua sa impresioneze de fiecare data.

 

Teren sintetic de calitate

Folosim doar gazon de calitate și îți punem la dispoziție atât mostre, cât și fișe tehnice. Ai siguranța că primesti exact ce ți se promite!

Durata de viata mai mare

Montăm și facem mentenanța terenului sintetic folosind utilaje profesionale automate, ceea ce îl face mai durabil, deci o investiție anuală mai mică.

Posibilitate mutare teren

Ai găsit un alt loc mai avantajos? Iți mutăm întregul teren fără pierderi, folosind cele mai performante utilaje pentru recuperare nisip și granule de cauciuc.

 

Deoarece stim ca va doriti un teren de sport de calitate, montat ireprosabil, echipa noastra de specialisti este mereu pregatita sa va ofere cele mai bune servicii de montaj, dar va sta la dispozitie si pentru orice problema de natura tehnica pe care o intampinati.

Pentru amenajarea terenurilor de fotbal exista mai variante de gazon cu inaltimea firelor de iarba diferite. Gazonul sintetic cu inaltimea firului de 40 sau 60 mm este doar una din multele variante.

Firul de iarba sintetica, poate fi fibrilat sau monofilament. Cel fibrilat este mai rezistent in timp, agreat de FIFA si UEFA. In schimb firul monofilament imita aproape perfect firul de iarba naturala, fiind mult mai aspectos.

Un aspect de care trebuie sa se tina cont este suprafata pe care se monteaza gazonul artificial, poate fi din bitum, placa de beton armat, sau un pat de piatra concasata foarte bine tasata. Piatra concasata este recomandata de toti producatorii de gazon sintetic oferind un drenaj de 100%.

Ne mandrim cu peste 500 proiecte finalizate

Ne mândrim cu peste 450 clienți fericiți

%

Avem un feedback foarte pozitiv

Ne mandrim cu peste 10 ani de experienta

Distribuie acum!