LUNI-VINERI

09:00-18:00

NE POTI CONTACTA

+407 40 273 552

BUCURESTI, ROMANIA

Strada Levantica nr. 69

Instalare gazon sintetic

Indiferent de locul în care sunt construite (în școli, zone de agrement, hoteluri, etc.) terenurile sportive aduc cu ele o mulţime de beneficii proprietarilor şi jucătorilor.

De la gazon artificial, la parchet sportiv, fileuri, plase, cosuri de baschet, garduri pentru atletism si pana la aparate de fitness sau pardoseli PVC, ne-am gandit in detaliu la fiecare element sau accesoriu de care ai nevoie pentru amenajarea unui teren sportiv, a unei piste de alergare sau chiar a unei intregi baze de agrement.

Pentru amenajarea terenurilor de fotbal exista mai variante de gazon cu inaltimea firelor de iarba diferite. Gazonul sintetic cu inaltimea firului de 40 sau 60 mm este doar una din multele variante.

Firul de iarba sintetica, poate fi fibrilat sau monofilament. Cel fibrilat este mai rezistent in timp, agreat de FIFA si UEFA. In schimb firul monofilament imita aproape perfect firul de iarba naturala, fiind mult mai aspectos.

Un aspect de care trebuie sa se tina cont este suprafata pe care se monteaza gazonul artificial, poate fi din bitum, placa de beton armat, sau un pat de piatra concasata foarte bine tasata. Piatra concasata este recomandata de toti producatorii de gazon sintetic oferind un drenaj de 100%.

Avantajele terenului de fotbal sintetic

rezistenta sporita

posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp;

Z

conditii bune de joc;

viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia mingii;

costuri de intretinere reduse;

aspect impecabil al terenului de joc;

f

pretabil atat pentru terenurile de amatori, cat si pentru cele de profesionisti;

reduce riscul de accidentari,protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor.

HAI SA NE CUNOSTI MAI BINE

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

  • Experiență 90% 90%
  • Profesionalism 100% 100%
  • Seriozitate 100% 100%
Distribuie acum!