LUNI-VINERI

09:00-18:00

NE POTI CONTACTA

+407 40 273 552

BUCURESTI, ROMANIA

Strada Levantica nr. 69

Despre noi

Amenajăm stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private, la standarde înalte de calitate. General Sport Field este unic distribuitor pe Romania, cu o gamă largă de gazon sintetic din import.

Investestim o mare parte a resursei noastre de personal în dezvoltarea produselor, unde pe lângă eficiență și calitate punem accent și pe caracterul ecologic al componentelor utilizate.

Prin calitate înțelegem cerințele clienților noștri referitoare la fiabilitate, flexibilate și competență,  pe care se pot baza cu siguranță. Toate lucrările noastre sunt executate la standarde Europene.

Firma noastră comercializează Gazon Sintetic Profesional (F.I.F.A. 1 stea si F.I.F.A. 2 stele) pentru terenuri sportive destinate pentru fotbal, tenis, handbal, baschet, golf, multisport și decorativ de o calitate superioară la prețuri accesibile.

Ne mandrim cu peste 500 proiecte finalizate

Ne mândrim cu peste 450 clienți fericiți

%

Avem un feedback foarte pozitiv

Ne mandrim cu peste 10 ani de experienta

PRODUSELE NOASTRE

Amenajăm stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private la standarde înalte de calitate. Gazonul sintetic utilizat de noi la realizarea terenurilor de fotbal sau multisport provine de la furnizori de încredere, cu renume în domeniu. În ceea ce privește terenurile pentru tenis pe hard, echipa noastră lucrează cu materii prime din import, care respectă reglementările internaționale. Plasele de protecție se folosesc, în general, pentru împrejmuire (plasa gard), protecţie, acoperire ori separare terenuri sportive.

gazon sintetic

Gazon sintetic

Datorită numeroaselor terenuri finalizate cu real succes, considerăm că echipa noastră are experiența necesară pentru a oferi un parteneriat de încredere.

Teren tenis hard

teren de tenis hard

Terenurile de tenis hard (dure) sunt realizate pe bază de beton sau asfalt. Pentru a atenua duritatea se montează un strat din cauciuc.

plase de protectie

Plase de protecție

Se folosesc, în general, pentru împrejmuire (plasa gard), protecţie, acoperire ori separare terenuri sportive.

HAI SĂ NE CUNOȘTI MAI BINE

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

  • Experiență 90% 90%
  • Profesionalism 100% 100%
  • Seriozitate 100% 100%
Distribuie acum!